Lieve ouders en kinderen!

De Corona maatregelen worden nu versoepeld en de kinderen mogen weer voor de helft naar school. Dit geeft wat lucht, toch blijft het nog een poos een rare en ingewikkelde tijd. Nu in een andere regelmodus, met naar school in combinatie met thuisonderwijs en thuiswerken. Ook mogen we weer iets meer echt contact maken, alleen vragen de zorgen om elkaar nog veel van ons!

Dan wil je wel eens even stoom afblazen. Liefst bij iemand die zonder oordeel naar je luistert, je situatie begrijpt en je handige praktische tips kan geven. Of wil je kind even zijn ei kwijt bij iemand die naar hem kan luisteren.

Eigenwyze is er voor jou en je kind met online oudercoaching en kindsessies.

  • Want soms lopen de spanningen hoog op in huis en;
  • Vliegen kinderen elkaar in de haren of;
  • Vind je geen plekje meer voor jezelf om tot rust te komen en; 
  • Wil je gewoon even je ei kwijt!

 Dat kan online – de 1e online sessie is nu gratis.

Eigenwyze flyer achterkant

Een gedachte over “Lieve ouders en kinderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *