Anderen over mij

“Jacqueline is iemand die wat mij betreft snel vertrouwen wekt, in ieder geval bij ons. Onze dochter is veel zelfverzekerder geworden. Ze is minder somber en gaat weer met meer plezier naar school. Ze zegt zelf nog vaak: ‘ik kies voor mijn geluk en niet voor de put.’ Dit helpt haar om uit negatieve gedachten te blijven. Ze straalt nu weer, en dat is heel fijn.”

“Jacqueline heeft ons met veel begrip en aandacht ondersteund in een lastige tijd met de opvoeding van onze zoon. Door haar andere manier van kijken heeft zij ons geleerd om de boosheid van onze zoon in een ander licht te zien. Door de Boosheid als Beschermer te herkennen en erkennen kunnen wij nu milder en rustiger blijven. Nu komt ook vaak de werkelijke reden achter zijn boze explosieve gedrag boven tafel. Hij is nu veel rustiger en ik zelf weet te voorkomen dat als hij boos ergens over is dat het uit de hand loopt. Ook ga ik zelf niet meer zo uit mijn dak …Dankjewel voor deze hulp en steun. Door jou hebben we in ons gezin meer rust en ook weer meer plezier en lol met elkaar.”

“Mijn zoon had in groep 5 moeite met kinderen/mensen om hem heen die hem niet begrepen en hem in zijn ogen onrechtvaardig behandelden. Hij werd hierdoor gepest en zijn reactie was terug pesten vaak ook door zijn frustratie met zijn vuisten te uiten. Een bijkomend gevolg was dat hij ook minder contact had met andere kinderen en dus minder vriendjes had. Bij toeval kwamen we bij jou terecht. Wat een geluk! Hij vond de sessies met jou heel leuk en fijn! Op een speelse manier heb je hem geholpen de muurtjes die hij om zich heen trok af te breken en dichter bij zijn gevoel te komen. De tips en ook letterlijke quotes die jij hem hebt meegegeven om anders met het pest gedrag om te gaan hebben een wereld van verschil gemaakt. Ik zie weer een oprecht gelukkig kereltje en ook sluit hij weer nieuwe vriendschappen. Dank je wel!”