Hoi, leuk dat je er bent!

Ik ben Jacqueline en ik ben een probleemoplosser. Ik help kinderen die ergens last van hebben en graag de baas over hun eigen gevoel willen worden.  Wil jij dat ook?

 

De meeste kinderen die deze pagina lezen voelen zich namelijk helemaal niet blij en gelukkig. Heb jij dat ook? Je bent niet de enige, heel veel kinderen lopen rond met nare gevoelens en gedachten. En dat je je niet fijn voelt kan heel veel redenen hebben.

 

Bijvoorbeeld omdat je heimwee hebt, bang bent, gepest wordt, vaak boos bent, je ouders gaan scheiden of heb je het gevoel dat niemand je begrijpt? Dit zijn maar een paar voorbeelden, het kan ook iets heel anders waar jij last van hebt en je niet gelukkig voelt. En dat is heel naar.

 

Als een probleem hebt waar je vanaf wilt, dan kan ik je helpen. Het maakt niet uit of dat probleem groot of klein is. We gaan gewoon samen aan de slag opzoek naar een oplossing! Want jij wilt je toch gewoon lekker voelen en van die nare gevoelens af? Ja toch, want dan is je leven veel leuker!

 

Wil jij weten hoe we dit kunnen doen, kijk dan even naar het filmpje en maak kennis met mij en praktijk EigenWyze.

Jij kan jezelf gelukkiger maken wist je dat?

Jij bent immers de baas over jouw eigen gevoel. Klinkt goed hè?

Als je bij mij bent gaan we als eerste onderzoeken hoe jij je wilt voelen.

Want ….je hebt je vast niet altijd zo naar gevoeld? Er zijn ook momenten waar je geniet, je blij, fijn, leuk of ontspannen voelt. Bijvoorbeeld als je lekker aan het spelen bent of wanneer je op het strand bent en gaat zwemmen….of… …ik ben heel benieuwd welke voorbeelden jij bedenkt.

Wanneer je naar mij toe komt dan gaat het zo in zijn werk:

  • Je ouders melden je bij mij aan
  • De eerste keer komen je ouders alleen, zodat ik ze van alles kan vragen over jouw leven tot nu toe.
  • Dan kom jij, zo vaak als jij zelf weet dat nodig is. Samen gaan we aan de slag om jouw leven weer fijn te maken.   .
  • Na een tijdje komen je ouders weer. Dan praat ik met hen over hoe jij vindt dat het met je gaat. Soms geef ik je ouders ook tips over hoe ze jou beter kunnen helpen.
  • Ennuh, belangrijk om alvast te weten: voordat ik je ouders zie, bespreken wij samen eerst wat ik ze wel en niet mag vertellen. Alles wat je me vertelt is namelijk privé en jij bepaalt wat ik mag delen.

Heb je nog vragen?

Tot snel!