Over mij als professional

“Je weet het, je kan het en doet het op jouw EigenWyze”

In 2017 heb ik de stap gemaakt om mijn kennis en ervaring ook professioneel in te gaan zetten en startte praktijk EigenWyze kindertherapie.

De keuze voor de naam ‘EigenWyze’ is een hele bewuste. Ik geloof erin dat ieder mens uniek is en deskundig op zichzelf. Dit betekent  dat je alle antwoorden en vermogens in je hebt, om je problemen en uitdagingen aan te pakken.  Dit doe je op jouw eigen unieke manier – Jouw EigenWyze. “En dan wel met een ‘Y’, want dat is lekker eigenwijs”

Het is fijn als iemand naast je komt staan als je even vastloopt

We beschikken als mens van nature over zelfhelende processen, zowel lichamelijk als geestelijk Als je valt en een schaafwond hebt, weet je lichaam de wond en de pijn te genezen. Zo werkt het ook met geestelijke- en gevoelspijn. Wanneer deze helingsprocessen niet direct vanzelf gaan, is het fijn dat je een dokter of therapeut kunt inschakelen, die je helpt deze zelfhelende processen op gang te brengen.

Nu ik als professional met afstand terugkijk op mijn eigen jeugd, weet ik dat ik ‘t als kind heb gemist dat er zo iemand naast me kwam staan. Iemand die aandacht en ruimte kon geven aan mij en mijn gevoelens. Die me hielp in mijn zoektocht om mijn problemen in perspectief te zien en eigen oplossingen te bedenken.

Ieder kind en ook iedere ouder is zo’n sparringpartner gegund.  Zodat er iemand op lastige momenten even naast je kan staan en met mee kijkt en richting geeft.

Is dit wat jij nodig hebt? Neem dan contact op.

Wil je meer weten over hoe anderen de begeleiding bij EigenWyze hebben ervaren? Lees dan verder over Ervaringen met mij.