Ervaringen met mij

Ons kind is uitstekend door Jacqueline geholpen in haar proces om zelfverzekerder te worden.  Ze heeft onder begeleiding van Jacqueline mogen ervaren dat emoties bij het leven horen en dat het echt niet erg is om dingen spannend te vinden. Ze maakt steeds meer haar eigen keuzes en spreekt het uit als ze ergens mee zit. Ook wij als ouders hebben diverse handvatten meegekregen. Wij maar ook onze dochter heeft veel mogen leren van en bij Jacqueline.

Gideon, vader van dochter van 9 jaar

Lieve Jacqueline
Je hebt me laten zien war ik in mijn MARS heb. Dank wel hoop dat je nog veel meer kinderen kan helpen. Liefs…

Elin, meisje van 9 jaar

Wij zijn met onze zoon naar Jacqueline toegegaan omdat, onze zoon erg onzeker en bang was. Vooral het alleen slapen en alleen het dorp in gaan waren de moeilijke dingen voor hem. Jacqueline heeft hem geleerd zijn angsten te overwinnen en heeft hem in laten zien dat hij erg veel zelf kan en niet onzeker hoeft te zijn. Ons als ouders heeft ze laten zien dat we erg beschermend waren en hem te veel wilden plezieren en behoeden voor dingen die hij eng vond. Jacqueline stelde ons erg op ons gemak. Ze heeft hem een zekerder en blijer kind gemaakt mede door ons te leren los te laten en daar zijn we erg blij mee!

Cindy, een moeder met zoon van 8 jaar

Jacqueline is iemand die wat mij betreft snel vertrouwen wekt, in ieder geval bij ons. Onze dochter is veel zelfverzekerder geworden. Ze is minder somber en gaat weer met meer plezier naar school. Ze zegt zelf nog vaak: ‘ik kies voor mijn geluk en niet voor de put.. dit heb ik bij Jacqueline geleerd. Het helpt haar en ze straalt nu weer dat is fijn.

Vader van 7-jarig meisje

Hoi Jacqueline,
Wat fijn dat onze zoon van 4 nu weer zonder luier kan. Hij was zindelijk maar ineens wilde hij niet meer zijn behoefte doen op de WC. Ik weet niet wat er precies is gebeurt, maar hij zit nu veel lekkerder in zijn vel na de sessies bij jou. Ook wij weten nu ook dat hij al veel meer dingen zelfstandig kan en laten we hem dit ook doen. Ik kan integratieve kindertherapie bij Jacqueline zeker aanbevelen.

Elly, een moeder met zoon van 4 jaar

Mijn zoon had in groep 5 moeite met kinderen en volwassenen om hem heen die hem niet begrepen en hem in zijn ogen onrechtvaardig behandelden. Hij werd hierdoor gepest en zijn reactie was terug pesten vaak ook door zijn frustratie met zijn vuisten te uiten. Een bijkomend gevolg was dat hij ook minder contact had met andere kinderen en dus minder vriendjes had. Bij toeval kwamen we bij Jacqueline terecht. Wat een geluk! Hij vond de sessies heel leuk en fijn! Op een speelse manier heb je hem geholpen de muurtjes die hij om zich heen trok af te breken en dichter bij zijn gevoel te komen. En ook sluit hij weer nieuwe vriendschappen. Dank je wel!

Annelot, een moeder met zoon van 5 jaar

Lieve Jacqueline,
Ik ben heel blij dat ik bij jou ben geweest en samen met jou oplossingen kon bedenken voor mijn problemen en vragen. Ik ga nu samen met papa en mama oplossingen bedenken voor mijn raadsels. Ik ga je missen en vergeet je nooit!

Dikke knuffel van O, jongen van 5 jaar