Over mij

In alles wat ik doe werk ik vanuit mijn kernwaarden: vrijheid - kracht - eigenheid- plezier & lol

Mijn naam is Jacqueline Prinsen, gediplomeerd integratief kindercounselor en therapeut i.o. , opgeleid aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Na 15 jaar binnen het  bedrijfsleven & de publieke dienstverlening te hebben gewerkt als adviseur, trainer & coach, besloot ik het roer om te gooien en mijn eigen praktijk EigenWyze kindertherapie te starten.

Kinderen inspireren me enorm door hun levendigheid, vindingrijkheid, puurheid & ontdekkingsdrang.  Ze hebben alles in huis om zichzelf gelukkig te maken! Wanneer dat even niet lukt,  hebben ze hier een hele goede reden voor.

Vanuit mijn kernwaarden; vrijheid,  kracht, eigenheid , plezier & lol, help ik kinderen. Ik vind het belangrijk dat kinderen bij mij in de praktijk de vrijheid voelen om vanuit hun innerlijke kracht hun eigen unieke oplossingen te vinden. Dit binnen een sfeer waarin we samen veel plezier en lol hebben. Zowel in de stappen naar de oplossing toe als tijdens de misstappen. Groeien kan immers niet zonder vallen en opstaan en humor is een motiverende factor.

Wil je meer weten over mijn ontdekkingsreis? Lees dan verder

Locatie

Pioenroosstraat 22
5241 AB Rosmalen

Er is gratis parkeerruimte

Postadres

Indigoweg 5
5247 KA Rosmalen